Φονικά Μυστικά: Η τραγική ιστορία της Γωγώς…

Απόψε στις 23:00 στο MEGA...

Την τραγική ιστορία της Γωγώς, μιας νεαρής κοπέλας, που βίωσε στην άγουρη ηλικία των παιδικών χρόνων την εγκατάλειψη από τη μητέρα και την κακοποίηση από τον αλκοολικό πατέρα και τον αδελφό της, θα παρουσιάσει η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την ‘Αννα Δρούζα.
Η μύηση της Γωγώς στον κόσμο των ναρκωτικών, η πορνεία, το AIDS αλλά και η φυλακή είναι η συνέχεια της ζωής της. Η ίδια ζει μια ζωή διαλυμένη, που κινείται έξω από τα όρια. Είναι μια προσωπικότητα εύθραυστη και ευάλωτη που αναζητά απελπισμένα τη βοήθεια ενός ανθρώπου που δεν θα την εκμεταλλευτεί, δεν θα την προδώσει. Την εξέλιξη της ιστορίας καθορίζουν η πολύτιμη σχέση με μια συγκρατούμενη της και μια μεγάλη ανατροπή.
Τι είναι η μεθοριακή διαταραχή προσωπικότητας; Πίσω από πόσες κλειστές πόρτες τη συναντάμε; Πώς μια τέτοια προσωπικότητα βιώνει την κάθε στιγμή της ζωής; Τι είναι οι παρορμητικές ή εξαρτητικές συμπεριφορές και πώς καθορίζουν τα όρια στη ζωή και τις σχέσεις τους;
Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν ο Γιώργος Τζεφεράκος, ψυχίατρος – Πρόεδρος Κλάδου Ψυχιατροδικαστικής της Ε.Ψ.Ε, ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ψυχίατρος και ο Κωνσταντίνος Κοκκώλης, Αν. Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ. Δείτε εδώ sneak preview από το αποψινό επεισόδιο.