Φοίβος σε Αρσενάκο στο House of Fame: «Γα…ς»

House of Fame

Απίθανη ατάκα στο House of Fame, μετά από ένα απρόσμενο ξέσπασμα.

Με μια… πιπεράτη λέξη προς τον Γιώργο Αρσενάκο, ο Φοίβος πήρε θέση μετά από ένα ξέσπασμα που είχε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο live του House of Fame.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ξάφνιασε το βράδυ της Παρασκευής, όταν μίλησε σε έντονο ύφος προς τον Γιώργο Αρσενάκο, μετά από μια παρατήρηση που έκανε ο κριτής προς τον υποψήφιο προς αποχώρηση Στέφανο, ο οποίος επέλεξε να πει ένα πολύ βαριά φορτισμένο τραγούδι για εκείνον.

Ο CEO της Panik εξήγησε τη θέση του προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες. «Εγώ αυτό που είπα είναι ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι όπου θέλει. Είμαστε όμως σ’ έναν διαγωνισμό και καλό είναι να επιλέγουν πιο βατά τραγούδια για να παραμείνουν. Δεν είναι σωστό να φύγουν παιδιά που έχουν ταλέντο, που έχουν ψυχή για μια λάθος επιλογή. Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς, απλά είπα να επιλέγει σωστά για να παραμείνει», ανέφερε.

Μόλις τελείωσε τη φράση του ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Φοίβος έδειξε πως συμφωνεί μονολεκτικά… «Γα…ς!» ακούστηκε να λέει χαμηλόφωνα από το μικρόφωνό του.

Άβολη στιγμή στο House of Fame…