Φοίβος Παπαδάκης: «Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα»

Φοίβος Παπαδάκης

"Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με επισημότητα. Γίνονται κουβέντες αλλά είναι ακόμα πρώιμες", δηλώνει ο Φοίβος Παπαδάκης.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο ΟΡΕΝ, μίλησε στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά, αναφερόμενος στο τηλεοπτικό του μέλλον την επόμενη σεζόν.

«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Περιμέναμε να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα. Βρισκόμαστε σε κάποιες κουβέντες, δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα, περιμένω», ανέφερε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Αν συνεχίσει η ίδια ομάδα και του χρόνου, με πολύ μεγάλη μου χαρά να μείνω εκεί. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό», διευκρινίζει ο δημοσιογράφος.

Τι απαντά στις φήμες που τον θέλουν να εντάσσεται τον Σεπτέμβρη στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα;

«Το είδα που ακούγεται και λέγεται. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με επισημότητα. Ανήκω στο ΟΡΕΝ, με το ΟΡΕΝ μιλάω πάνω και πρώτα απ’ όλα. Γίνονται κουβέντες αλλά είναι ακόμα πρώιμες», επισημαίνει ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Θα ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση, εννοείται πως θα ήμουν θετικός. Μεγάλη μου χαρά θα ήταν να ενταχθώ σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Προς το παρόν όμως ανήκω στο ΟΡΕΝ και αυτή είναι η προτεραιότητά μου», τονίζει κλείνοντας ο Φοίβος Παπαδάκης.