Φοίβος Παπαδάκης για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση»

Φοίβος Παπαδάκης

"Είναι μία έμπειρη δημοσιογράφος, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Οπότε, γιατί όχι;", σχολιάζει ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Ο Φοίβος Παπαδάκης μιλά στην κάμερα του Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο τηλεοπτικό μέλλον της παρέας του Καλοκαίρι Yes, το οποίο έριξε αυλαία την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ήταν ένα στοίχημα για μένα αυτό, το δοκίμασα και πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Μου αρέσει να ψάχνω και να παρακολουθώ τα πάντα. Ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουμε και το Σαββατοκύριακο», δηλώνει αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα, δεν περίμενα ότι θα αναπτύσσαμε τόσο δυνατή χημεία και τόσο καλή σχέση μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας μας», σχολιάζει αμέσως μετά ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Θα δούμε τη Ναταλί Κάκκαβα να «εισβάλλει» στην ομάδα της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται; Ο Φοίβος Παπαδάκης απαντά: «Αυτά τα ακούω κι εγώ. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση. Η Ναταλί Κάκκαβα είναι μία έμπειρη δημοσιογράφος, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Οπότε, γιατί όχι;».

«Θα είναι πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός αλλά νομίζω ότι αυτό είναι καλό, για να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Φοίβος Παπαδάκης.