Φοίβος Παπαδάκης: «Δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά αλλά ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα»

Φοίβος Παπαδάκης

"Στόχος προς το παρόν είναι να βγει αυτή η σεζόν, μία σεζόν δύσκολη για την εκπομπή μας", παραδέχεται ο Φοίβος Παπαδάκης.

Καλεσμένος στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ και τα live του J2US, μίλησε για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

«Στόχος προς το παρόν είναι να βγει αυτή η σεζόν. Μία σεζόν δύσκολη για την εκπομπή μας και για του χρόνου είμαι σε κάποιες κουβέντες», δηλώνει ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Ανήκω στο ΟΡΕΝ, δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά αλλά νομίζω ότι θα ήθελα – και έχει έρθει και η ώρα – να κάνω το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική μου καριέρα, την οποία τώρα μόλις ξεκίνησα», τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Έχω πολλούς στόχους, όνειρα και πολλά να κάνω. Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι που να συνδυάζει τα αποκλειστικά θέματα που έχουμε στο σάιτ και την ενημέρωση», αποκαλύπτει ο Φοίβος Παπαδάκης στη συνέχεια.

«Νιώθω πολύ τυχερός κι ευλογημένος που έχω δύο γονείς που μου ‘χουν δώσει αξίες. Ο πατέρας μου μού έχει μάθει ό,τι κάνω να το κάνω με τις δυνάμεις μου», δηλώνει κλείνοντας ο Φοίβος Παπαδάκης.