Φοίβος Παπαδάκης: Απαντά on air για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα

Φοίβος Παπαδάκης

"Είναι κάτι που είχε γραφτεί, είχε ακουστεί και με είχαν ρωτήσει πολλές φορές", σχολιάζει μεταξύ άλλων ο Φοίβος Παπαδάκης.

Στο πάνελ του Open Weekend κάθισε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αντικατέστησε προσωρινά τον Δημήτρη Μηλιόγλου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του τελευταίου που τον κρατούν μακριά από την εκπομπή.

Ο συνεργάτης της Μάριον Μιχελιδάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Σκρομπόλα στην κάμερα του Open Weekend για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα, ρωτήθηκε από την Ελένη Τσολάκη για τις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1.

«Αυτό είναι κάτι που είχε γραφτεί, είχε ακουστεί και με είχαν ρωτήσει πολλές φορές. Όχι, δεν είχαμε κάτσει, δεν είχαμε μιλήσει. Ήταν κάτι που υπήρχε στον αέρα αλλά μέχρι εκεί», ξεκαθαρίζει ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Γενικά δε λέω όχι σε τίποτα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος, μου αρέσει να δοκιμάζομαι. Είναι μία εκπομπή πολύ δυνατή, με τον Γιώργο Λιάγκα που τον εκτιμώ πάρα πολύ, όπως και την υπόλοιπη ομάδα», απαντά ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για μία ενδεχόμενη συνεργασία.

«Θα ήταν χαρά και τιμή μου, εννοείται», καταλήγει ο Φοίβος Παπαδάκης.