Φοίβος Δεληβοριάς: «Την πολεμάω την πραγματικότητα και τη σιχαίνομαι»

Φοίβος Δεληβοριάς

"Έρχεται μια μέρα η κόρη μου και μου λέει: ακόμα δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις το επίπεδο του Παρά Πέντε" δηλώνει με χιούμορ ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ο γνωστός τραγουδοποιός και συνθέτης μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη του, για τα «Νούμερα» της ΕΡΤ, τη ζωή του αλλά και για την επαγγελματική του πορεία.

«Όταν μου προτάθηκε από την ΕΡΤ να κάνω κάτι δικό μου στην τηλεόραση, εγώ επέμεινα και τους έπεισα να κάνουμε μουσική κωμωδία» δηλώνει ο Φοίβος Δεληβοριάς και προσθέτει: «Δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται ακόμη μία μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ αλλά μία μουσική κωμωδία. Κάτι που να συνδυάζει το Muppet Show με τα εορταστικά των «Απαράδεκτων». Αυτού του τύπου η χαρά μου λείπει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση».

Πώς αντιμετωπίζει τη δύσκολη επικαιρότητα των ημερών; «Την πολεμάω την πραγματικότητα και τη σιχαίνομαι. Η αντίδρασή μου είναι πάντα παιδική και άμεση. Δεν αποποιούμαι ποτέ την έννοια του ενεργού πολίτη. Όταν χρειαστεί θα πάρω θέση αλλά είναι στιγμές που όλο αυτό που βλέπεις δεν αντέχεται» εξομολογείται ο τραγουδοποιός.

«Έρχεται μια μέρα η κόρη μου και μου λέει: Λοιπόν, μπαμπά, θέλω να σου πω δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι τα Νούμερα θα μου άρεσαν ακόμη κι αν δεν ήμουν κόρη σου. Το δεύτερο: ακόμα δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις το επίπεδο του Παρά Πέντε». Μου άρεσαν και τα δύο» ανέφερε με χιούμορ ο Φοίβος Δεληβοριάς.