Φοίβος Δεληβοριάς: «Στις παρέες έκανα τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Ζάχο Χατζηφωτίου»

Φοίβος Δεληβοριάς

"Έπαιρνα περσόνες κωμικές και κάναμε τρομερές καφρίλες" εξομολογήθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, «Τα νούμερα». Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την σχέση που έχει με το χιούμορ αλλά και την αδυναμία που τρέφει για τις… μιμήσεις!

Πιο συγκερκιμένα, ο Φοίβος Δεληβοριάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέχρι τα 40 μου έμενε πιο πολύ στις παρέες η πιο κωμική πλευρά μου. Δηλαδή στις παρέες έκανα τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Ζάχο Χατζηφωτίου, τον ένας και τον άλλον. Έπαιρνα περσόνες κωμικές και κάναμε τρομερές καφρίλες, φάρσες και κάναμε όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό λοιπόν στην Ταράτσα είχα την ευκαιρία να το κάνω με κοινό».

«Κάναμε ένα νούμερο πάνω στις Άγριες Μέλισσες όπου ήμουν και ο Δούκας Σεβαστός και ο αστυνόμος Βόσκαρης. Με διπλό κοστούμι που γυρνούσα. Όλα αυτά θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια προετοιμασία, μια πρόβα για αυτό που ζω τώρα στα Νούμερα»

«Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη» συμπλήρωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.