ΦΜ LIVE: Επιστρέφουν σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου

Υπόσχονται ακόμα περισσότερο γέλιο, χαρά, αισιοδοξία.

Μέσα από τη συχνότητα του Star ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου μας προσκαλούν στο ανανεωμένο παιχνίδι της διαφορετικής καθημερινότητας με τους ιδανικότερους παίκτες για μεγάλα σκορ. Οι οικοδεσπότες μας περιμένουν για εξαντλητικό παιχνίδι και ανελέητη σάτιρα.

Διαφορετικό και κεφάτο το φετινό ΦΜ Live μπαίνει στην πέμπτη χρονιά του δυναμικά. Τα δημιουργικά, σατιρικά βίντεο συνεχίζουν να διακωμωδούν την τραγικότητα της ανθρώπινης ύπαρξής μας, η χημεία, που όλοι γνωρίζετε ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές των απογευμάτων, θα δοκιμαστεί στις αντιξοότητες και τα παιχνίδια.

Η ενότητα «Παίξτο Μου Και Αυτό» με βίντεο, που δίνουν αφορμή για σχολιασμό και κεφάτη κουβεντούλα, επιστρέφει, οι καλεσμένοι συνεχίζουν να πέφτουν θύματα της… σατανικής παρέας.

Τον ρόλο ιεροεξεταστή φέτος αναλαμβάνουν ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά και οι δύο νέοι συνεργάτες η Αντιγόνη Πάντα- Χαρβά και ο Στέλιος Χανταμπάκης, η δοκιμασία θα χωρίζεται σε δύο γύρους.

Η εκπομπή εμπλουτίζεται με νέα παιχνίδια, ιδέες και γκάλοπ. Το παιχνίδι των ερωτήσεων εξελίσσεται, ενηλικιώνεται, μεγαλώνει.

Βέβαια τα πάντα θα ανατρέπονται και φέτος, στον «Ξαφνικό Θάνατο» τον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού, που θέλει τον χαμένο της ημέρας να κάνει φάρσα σε ανύποπτους φίλους της εκπομπής.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό και σούπερ μοντέρνο σκηνικό, το ΦΜ Live επιστρέφει από σήμερα και κάθε μέρα, στις 16:00 πάντα ζωντανό, διαδραστικό, γρήγορο, επίκαιρο και κεφάτο.

Αρχισυντάκτης: Νικόλας Τουρουντούς
Βοηθός αρχισυντάκτη: Νάντια Χείρα
Συνεργάτες on camera:  Γιάννης Πουλόπουλος, Τζένη Μελιτά, Αντιγόνη Πάντα – Χαρβά, Στέλιος Χανταμπάκης.
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης
Δημοσιογραφική ομάδα: Γιώργος Ευφραιμίδης, Άγγελος Μήτσης, Γιώργος Παπαδάκης, Ιωάννα Κομματά, Βασίλης Μπακάλης, Χριστιάνα Μπαξεβάνη, Βαγγέλης Τσώνος, Φωτεινή Ψυχίδου, Μιχάλης Χορευτάκης.
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ανέστης
Διευθυντής Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου
Βοηθός Δ/σης Παραγωγής: Νίκος Τσιάμης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός