Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ελισάβετ Σπανού: «Παλιά ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το έχει χαμένο από την αρχή»

Πετρουτσέλι

Η δημοσιογράφος "καρφώνει" τη γνωστή τραγουδίστρια για την πρώην σχέση της.

Τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού γύρω από τους influencers σχολίασε η παρέα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης (7/2). Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, πήρε τον λόγο για να εκφράσει την άποψή της σχετικά με όσα ακούστηκαν σε αυτό από τη γνωστή τραγουδίστρια.

«Παιδιά, η Ελισάβετ Σπανού τι έχει πάθει; Γιατί έκανε αυτή την επίθεση στην Τούνη; Θέλω να το πω τώρα αυτό το πράγμα, γιατί ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει αλλά είναι γνωστό… Η Ελισάβετ παλιά ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δηλαδή το έχει χαμένο από την αρχή», σχολίασε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σχολιάσεις αυτό που είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο», τόνισε η δημοσιογράφος του MEGA.

«Εγώ θεωρώ λίγο λαϊκισμό να παρομοιάζεις συνέχεια κάτι με κάτι άλλο, για να προσπαθήσεις να το υποβαθμίσεις. Και το επάγγελμα του influencer, μας αρέσει δεν μας αρέσει, είναι ένα επάγγελμα, με τις δυσκολίες και τις ευκολίες του. Το επάγγελμα του άλλου δεν θα πρέπει να αποτελεί επιχείρημα για να αποδομήσεις τον άλλο», επισήμανε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη σε όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Ακούγεται αλλιώς να γυρίζει μία ταμίας στο σπίτι μετά από 12 ώρες δουλειάς και αλλιώς μία δικηγόρος, επειδή η μία είναι βιοπαλαιστής και η άλλη θέλει να κάνει μία σταδιοδρομία. Είναι κακό δηλαδή αυτό; Δεν είναι επιχείρημα αυτό», πρόσθεσε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Η Τούνη μαγκιά της… είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε χωρίς μπαμπά, δεν είχε χρήματα, μεγάλωσε δύσκολα. Έκανε ένα επάγγελμα που δεν υπήρχε στην Ελλάδα και έχει χτίσει έναν κολοσσό αυτή τη στιγμή», παρατήρησε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Φλορίντα Πετρουτσέλι.