Φλορίντα Πετρουτσέλι για Δημήτρη Κατριβέση: «Για ποιο λόγο βγήκε να κάνει δήλωση;»

Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Συμπάσχω με τη Μαριάντα», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Το θέμα με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση έπαιξαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να εκφράζει τη σκέψη της και να δηλώνει απορημένη που βγήκε να μιλήσει ο γνωστός σεφ.

Η Μαριάντα Πιερίδη βγήκε χθες και μίλησε στη Super Κατερίνα για την κρίση στο γάμο της, ενώ απέναντι, στο Πρωινό, έπαιξαν δηλώσεις του Δημήτρη Κατριβέση.

«Σαν γυναίκα δεν μπορώ να μην συμπάσχω και να μην νιώθω πολύ κοντά με τη Μαριάντα  αυτή τη στιγμή. Νιώθω τον πόνο που νιώθει αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές, εσύ ερωτεύεσαι, παντρεύεσαι έναν άνθρωπο, ζεις μαζί του, περνάς πολλά πράγματα –είναι 9 χρόνια μαζί, δεν είναι χθες- και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να συμβεί μια προδοσία…», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Αυτό πραγματικά δεν το κατάλαβα. Καταλαβαίνω τη Μαριάντα που βγήκε, γιατί είναι στο χώρο. Το κορίτσι μπορεί να θέλει να συνεχίσει, οπότε την καλούν, θα πάει, θα ερωτηθεί, θα απαντήσει. Ο άντρας της για ποιο λόγο βγήκε να κάνει δηλώσεις από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο».

Κλείνοντας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε: «Ξέρεις ότι η γυναίκα του είναι απέναντι και το ξέρει αυτό το πράγμα. Για μένα πολύ αρνητικό αυτό που έκανε».