Fishy: Με την Κατερίνα Ζαρίφη στην Αίγινα

Fishy

Η Κατερίνα Ζαρίφη βάζει... πλώρη για την Αίγινα στο Fishy αυτή την Κυριακή στις 15:30

Μία «Μαίρη» σαλπάρει αυτή την Κυριακή με το «Fishy» του MEGA!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά την Κατερίνα Ζαρίφη αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε νέα ώρα μετάδοσης, στις 15.30 και ταξιδεύουν στην Αίγινα. Η δημοφιλής ηθοποιός αφήνει πίσω τα οικογενειακά βάρη που σηκώνει η ηρωίδα της στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και επιβιβάζεται στο ταξιδιάρικο σκάφος «Εύα», μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη.

Fishy

Η Κατερίνα ψάρευε με τον πατέρα της όταν ήταν μικρή. Θα την βοηθήσουν αυτές οι παιδικές μνήμες ώστε να έχει καλή ψαριά στα όμορφα νερά της Αίγινας; Η μέρα συνεχίζεται με βόλτα στο γραφικό λιμάνι του νησιού και με επίσκεψη στα μελίσσια του κύριου Παναγιώτη. Ο Γιάννης και η Κατερίνα παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας την όλη διαδικασία και στη συνέχεια συναντούν την κυρία Καίτη, η οποία τους μιλά για την καλλιέργεια των διάσημων φιστικιών Αιγίνης.

Επόμενη στάση, σε ένα παραδοσιακό μαγαζί, όπου δοκιμάζουν διάφορες λιχουδιές με βάση το φιστίκι Αιγίνης. Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας αναλαμβάνει όπως πάντα να ετοιμάσει φαγητό. Το τραπέζι στρώνεται, τα πεντανόστιμα πιάτα σερβίρονται. Η μέρα κλείνει με ενδιαφέρουσα κουβέντα, με φόντο το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού.

Και αυτή την Κυριακή, το «Fishy» μάς ταξιδεύει με την καλύτερη παρέα!