Fipster: Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση – «Τελείωσε η συνέντευξή μας;»

Fipster

Τι απάντησε για τις σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Fipster. Ο γνωστός YouTuber άνοιξε την πόρτα του νέου του στούντιο, όπου πραγματοποιεί τα γυρίσματα των διαδικτυακών του εκπομπών, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Νίκο Μουτσινά, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Τώρα τις γιορτές πήγαμε με τον Βασάλο στο Μπαλί. Περάσαμε τέλεια, τσακωνόμασταν όλη μέρα. Με τον Κωνσταντίνο είναι σαν να είμαστε ταυτόχρονα αδέρφια, λίγο γκομενική η σχέση, είναι λίγο απ’ όλα», δήλωσε αρχικά ο Fipster.

«Κάποια στιγμή που ήταν στο Survivor και ακουγόταν ότι τα έχει με τη μία και με την άλλη, είχα βγει και είχα πει: τα έχω εγώ με τον Βασάλο, να τελειώνουμε. Και λέω: θα βγει από το Survivor και τι έχω να ακούσω; Του λέω: προτιμάς να γράφουν ότι τα έχεις με τη μία και με την άλλη ή με εμένα; Μου λέει: καλύτερα με σένα», περιγράφει με χιούμορ στη συνέχεια.

Αμέσως μετά παραδέχθηκε πως διατηρεί επαφές με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ όταν η κουβέντα στράφηκε στη στενή του φίλη, Βάλια Χατζηθεοδώρου, και την προσωπική της ζωή που συζητιέται έντονα τον τελευταίο καιρό, ο Fipser δεν έκρυψε την αμηχανία του, λέγοντας: «Ήρθε η ώρα να φύγω. Αυτό ήταν; Τελείωσε η συνέντευξή μας;».

O Fipster αρκέστηκε να πει: «Η Βάλια είναι στα καλύτερά της, είναι το καλύτερο παιδί που ξέρω» και αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη ήταν η πιο ακομπλεξάριστη καλεσμένη που είχε μέχρι στιγμής στην εκπομπή του.