Fipster για Βασάλο: «Δεν θέλω να έχει άλλους φίλους, ζηλεύω»

Fipster

«Η σχέση μας με τον Κωνσταντίνο είναι φιλική, οικογενειακή και γκομενική», είπε ο Fipster.

Κοινή συνέντευξη στην «Ελένη» και την έδωσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster, οι οποίοι μίλησαν για τη γνωριμία, τη φιλία και τη σχέση τους.

«Είδα έναν κοινωνικό τύπο που μου έσπαγε τα νεύρα. Στο Asia Express δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ, γιατί περάσαμε δύο μήνες πολύ έντονους. Την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρούμε την κάνει ο Φίλιππος, γιατί ξέρει ότι έχει άδικο. Αυτό που μας ενώνει πιο πολύ είναι το χιούμορ.

Μπορεί να δείξω μία κοπέλα στον Φίλιππο και να μου πει “αυτή είναι δευτεράντζα, δεν κάνει για εσένα”. Μεγαλώνοντας έχεις την ωριμότητα να επιλέγεις ποιον θες δίπλα σου. Ο καλός φίλος είναι στην ίδια βαθμίδα με την οικογένεια», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Fipster είπε από την πλευρά του: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο, έλεγα από μέσα μου “ποιος νομίζει ότι είναι με αυτό το ύφος;”. Ήταν τύπου… είμαι ο μορφονιός, που έχω βγει από το Survivor που έκανε 70%. Με τον Κωνσταντίνο μπορεί να τσακωνόμαστε και μέσα σε δυο λεπτά τα ξαναβρούμε.

Ο Κωνσταντίνος δεν συμπαθεί καμία μου σχέση, ότι και να του γνωρίσω μου λέει ότι δεν κάνει. Η σχέση μας είναι φιλική, οικογενειακή, γκομενική. Εγώ δεν θέλω να έχει άλλους φίλους, ζηλεύω. Τον Κωνσταντίνο τον βλέπω σαν μεγάλο μου αδερφό. Η σχέση μας έχει λίγο απ’ όλα».