Φιονούλα Βατς: Η πατρική απόρριψη, οι κρίσεις πανικού και ο λόγος που έφυγε από το GNTM…

Φιονούλα Βατς

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να ψάξω τον πατέρα μου, δεν με ένοιαζε καθόλου»

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” την Φιονούλα Βατς, το πανέμορφο κορίτσι με καταγωγή από την Ιρλανδία, που αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το GNTM, εξαιτίας των κρίσεων πανικού που την ταλαιπωρούν.

Εξήγησε γιατί η μητέρα της επέλεξε να έρθουν να ζήσουν στη Μάνη αλλά και γιατί δεν θέλει να ξέρει πού βρίσκεται και τι κάνει ο βιολογικός της πατέρας, ο οποίος τους εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν, μόλις, 2 μόλις ετών και η μητέρα της έγκυος στον αδελφό της.

«Καθυστέρησα στην οντισιόν του GNTM από μια παρεξήγηση. Έφυγα γιατί είχα κρίσεις πανικού και άγχος. Η μητέρα μου ήρθε για διακοπές στη Μάνη, της άρεσε κι έμεινε για πάντα. Δεν έχω μπαμπά, δεν υπάρχει η λέξη μπαμπάς για μένα.

Με τη μητέρα μου δεν συζητούσαμε σχεδόν ποτέ γι’ αυτό. Δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Δεν τον αναζήτησα ποτέ. Ο αδελφός του πατέρα μου μας βρήκε από το facebook, ο ίδιος δεν έψαξε ποτέ. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να τον ψάξω, δεν με ένοιαζε καθόλου.

Από τη στιγμή που δεν τον νοιάζει αυτόν, δεν έχω λόγο εγώ να με νοιάζει. Δεν θα τον ψάξω ποτέ. Άμα ήθελε να μας βρει θα μας έβρισκε πολύ εύκολα», είπε μεταξύ άλλων η Φιονούλα Βατς.