Φιόνα Βατς: Η κρίση πανικού και η αποχώρησή της από το GNTM! Τι λέει ο αδερφός της…

Φιόνα Βατς

«Πιστεύω ότι το λάθος που είπαν στη Φιονούλα στις πέντε η ώρα και δεν είπαν ότι είναι το πρωί πέντε η ώρα αντί για το απόγευμα…».

Τη Φιόνα Βατς τη γνωρίσαμε όλοι μέσα από τις οντισιόν του GNTM. Είναι η κοπέλα που άργησε να πάει στο bootcamp, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων κοριτσιών. Η Φιονούλα, μάλιστα, λίγο πριν την πασαρέλα του bootcamp αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ ο αδερφός της, Γιώργος, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” για το παρασκήνιο της αποχώρησής της.

«Πιστεύω ότι το λάθος που είπαν στη Φιονούλα στις πέντε η ώρα και δεν είπαν ότι είναι το πρωί πέντε η ώρα αντί για το απόγευμα, αυτό είναι που απογοήτευσε την αδερφή μου γιατί ένιωθε λίγο στημένη, ότι όλο αυτό είναι στημένο. Γιατί ήρθα εγώ σαν τη χαζή στις 5 το απόγευμα, όταν όλα τα κορίτσια περιμένουν από τις 5 το πρωί.

Δραματοποιήσανε τα πράγματα λίγο παραπάνω, τα έκανα από τόσο, τόσο. Δεν νιώθω ότι η αδερφή μου φταίει που έγινε αυτό. Είναι δυναμικός χαρακτήρας κι ένας λόγος ότι είχε αργήσει 12 ώρες, δεν θα ήταν αρκετό για να φύγει η Φιονούλα από το GNTM.

Τα άλογα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αλλά δεν ξέρω άμα θέλει ακόμα να ασχοληθεί με αυτό και μόνο με αυτό. Ίσως θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο τώρα που είναι νέα, αλλά φαντάζομαι ότι στο τέλος η Φιονούλα με αυτό θα ασχοληθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βατς.