«Φιόνα, μοναδική μου αγάπη» και «Μπουλίτσα»: Μαμά και κόρη αποκάλυψαν πως ξεκίνησε η συνεργασία τους με τον Χάρη Ρώμα

««Ο Χάρης Ρώμας έχει παίξει μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου και στου παιδιού.»

Η Λίλιαν Αρχοντή, που τη γνωρίσαμε ως  «Φιόνα, μοναδική μου» αγάπη όπως την αποκαλούσε ο Μάνθος Φουστάνος στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου & Ελένης», μαζί με την κόρη της Χριστίνα Αρχοντή, την αγαπημένη σε όλους μας «Μπουλίτσα» από το «Καφέ Της Χαράς» βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για όλα. Η Λίλιαν, σε μια εξομολογητική συνέντευξη, μίλησε για τη σχέση λατρείας που έχει με την κόρη της και αναφέρθηκε στο πως κατάφερε να τη μεγαλώσει μόνη της. Η Χριστίνα από την πλευρά της, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι έχει πέσει θύμα bullying. Πώς όμως βρέθηκαν στις σειρές του Χάρη Ρώμα;

«Ο Χάρης Ρώμας έχει παίξει μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου και στου παιδιού. Γνωριστήκαμε στο θέατρο, στα πρώτα μου βήματα. Με εκτίμησε, τον εκτίμησα, αγαπηθήκαμε. Τότε μου πρότεινε να παίξω στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Με εμπιστεύτηκε. Ξεκίνησε ο ρόλος όπως ξεκίνησε και μετά αναπτύχθηκε, μεγάλωσε και έμεινε στις καρδιές όλων μας και στη δική μου καρδιά με λατρεία και αγάπη. Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα. Τόσο σημαντικό. Και συνεχίσαμε και μετά που πήρε το παιδί και εγώ χρωστάω στον Χάρη και στην Άννα Χατζησοφιά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Είχαμε πάει να δούμε την παράσταση του Χάρη. Η Μπούλη ήταν 3,5 -4 ετών και λέει ο Σκιαδαρέσης «Ρε Χάρη αυτό δεν είναι το παιδάκι που θέλουμε να υιοθετήσει η Σταυρούλα;». Λέει ο Χάρης «Ναι! Να την πάρω να την κάνω πρωταγωνίστρια;». Ήταν αυτό. Εγώ τρελάθηκα και έτσι έγινε. Το Μπουλίτσα δε, μιας και το ανέφερα, επειδή την βάπτισα 2 χρονών, την φώναζα… μπεμπουλίτσα, μπουλίτσα. Με ρωτάει λοιπόν ο Χάρης «τι της είναι πιο οικείο;» γιατί είναι μικρό πλασματάκι και λέω εγώ «μπουλίτσα». Έτσι έγινε η Μπουλίτσα της καρδιάς μας στο «Καφέ της Χαράς», ανέφερε η Λίλιαν Αρχοντή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!