Φινάλε με δακρυσμένα χαμόγελα για την Ελένη Τσολάκη – «Λύγισαν» λίγο πριν το τέλος…

Ελένη Τσολάκη

"Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση... Έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες..."

Η Ελένη Τσολάκη ρώτησε για τελευταία φορά «Τι λέει;» το απόγευμα της Παρασκευής. Η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha έγραψε πρόωρα τους τίτλους τέλους και για όλους τους συντελεστές το κλίμα ήταν βαρύ. Πίσω από το γλυκό χαμόγελο και τα όμορφα λόγια της Ελένης, κρύβονταν πολλά ζευγάρια δακρυσμένα μάτια… Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, λέγοντας τα εξής:

«Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και όταν χρειάζεται να πεις κάποια λόγια αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε σήμερα να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χαμόγελο που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν στον αέρα. Θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες. Όταν κάτι τελειώνει όμως, κάτι άλλο πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο, πολύ πιο όμορφο, μπορεί να ξεκινάει. Οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και η πραγματική ζωή δεν είναι εδώ, είναι εκεί έξω με τους ανθρώπους που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας δίνουν δύναμη, μας κάνουν να χαμογελάμε και να πιστεύουμε ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το ταξιδάκι μας τελειώνει εδώ. Ωραίο, γεμάτο, πλήρες, διδακτικό, γεμάτο μαθήματα και παθήματα, αλλά με την πιο γλυκιά γεύση που θα μπορούσε να μας αφήσει. Γι’ αυτό αξίζει μόνο να χαμογελάμε κι εμείς θέλαμε σήμερα μόνο να χαμογελάμε. Μετά από μια μεγάλη τρικυμία νομίζω ότι νομοτελειακά έρχονται άλλα πράγματα κι εμείς σε αυτά τα άλλα πράγματα, τα όμορφα, πρέπει να ελπίζουμε. Θέλω να το πω αυτό: εμείς δεν μπήκαμε ποτέ εδώ μέσα έχοντας στο μυαλό μας τα νούμερα, τα λόγια και τις εικασίες. Εμείς κάθε μέρα μπαίναμε εδώ για να περάσουμε καλά, χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο, μόνο εσείς και όσοι μας στηρίξατε.

Εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος, εδώ τελειώνει αυτό το ταξίδι με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε και θα τα ξαναπούμε. Τα πιο ωραία και τα πιο μεγάλα είναι πάντα μπροστά μας. Τα φιλιά μας και την αγάπη μου! Ευχαριστούμε εσάς! Εσάς! Γεια σας»!

Ελένη Τσολάκη: «Αυτό το μικρό ταξίδι του «Τι λέει;» τελειώνει σήμερα»

Η Ελένη Τσολάκη «πάγωσε» τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Μη μου το κάνεις αυτό»!