Φινάλε για το Splash! Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» που είχε «φυλαγμένο» η Μαντώ Γαστεράτου

Splash

Τι είπαν οι παρουσιαστές της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής του Epsilon λίγο πριν ρίξει αυλαία το Splash;

Ξεκινώντας από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε η Μαντώ Γαστεράτου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Δώρος Παναγίδης και η Έλενα Κρεμλίδου καλημέριζαν τους τηλεθεατές στη νέα πρωινή εκπομπή του Epsilon, μας κράτησαν για περίπου τρεις μήνες τηλεοπτική συντροφιά και το μεσημέρι της Παρασκευής το Splash αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

«Αυτά είναι τα τελευταία λεπτά που θα είμαστε μαζί σας αυτή η παρέα του Splash, το πλατό, η εκπομπή, η ομάδα. Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ. Συνήθως τους ανθρώπους που θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αφήνουμε στο τέλος, αλλά επειδή είμαι και λίγο ανάποδος χαρακτήρας, θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους εσάς που ήσασταν ολόκληρο το καλοκαίρι δίπλα μας, για να μηνύματα που μας στείλατε, για τις ευχές που μας δώσατε, για όλη αυτή τη θετική ενέργεια. Πραγματικά, εγώ αυτό το καλοκαίρι δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ειλικρινά, το λέω μέσα από την καρδιά μου. Πρώτη φορά δεν πήγα διακοπές και το ευχαριστήθηκα που δεν πήγα και γνώρισα αυτά τα παιδιά και φτιάξαμε όλη μαζί αυτή τη γλυκιά παρέα. Σας ευχαριστώ έναν έναν που είστε αυτοί που είστε, που γίναμε φίλοι, γιατί σε αυτό το χώρο είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις φιλίες. Πραγματικά δίπλα σας αισθάνθηκα πολύ άνετα» ξεκίνησε να λέει η Μαντώ Γαστεράτου, ενώ στην συνέχεια οι συνεργάτες της Έλενα Κρεμλίδου, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Δώρος Παναγίδης – ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είχε αποχαιρετήσει την περασμένη εβδομάδα – είπαν τα δικά τους ευχαριστώ στους ανθρώπους που τους έδωσαν την ευκαιρία να κάνουν αυτό το βήμα.

Ξεχωριστό ευχαριστώ είχε φυλάξει και η Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν το Splash ρίξει αυλαία για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. «Πριν πω τους συντελεστές θέλω να πω ένα γρήγορο και μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα που με πήρες από το χέρι εκείνη την ημέρα που είχαμε γνωριστεί πριν από κάτι χρόνια. Είχαμε κοιταχτεί στα μάτια και είχαμε πει η μία στην άλλη ότι εγώ με εσένα κάποια μέρα θέλω να δουλέψω. Ευχαριστώ πάρα πολύ Άλκηστις για όλα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπαν στο φινάλε της εκπομπής οι παρουσιαστές:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!