Το Final Four του Basketball Champions League στην ΕΡΤ!

Διαβάστε αναλυτικά…

Η μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ έφτασε! Το κλειστό «Νίκος Γκάλης» των ολυμπιακών εγκαταστάσεων φιλοξενεί το  Final Four του Basketball Champions League και η δημόσια τηλεόραση θα είναι παρούσα.

Παρασκευή (4/5) και Κυριακή (6/5) με ζωντανές μεταδόσεις των ημιτελικών και των τελικών αντίστοιχα, αλλά και με εκπομπές τόσο πριν όσο και μετά τους αγώνες.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 από τις 18:00 ώς τις 24:00 από τις συχνότητες της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το www.ert.gr θα παρελάσουν όλοι πρωταγωνιστές των τεσσάρων φιναλίστ (ΑΕΚ, Μούρθια, Μονακό και Λούντβιχσμπουργκ), καθώς και μεγάλες μορφές από το ένδοξο παρελθόν της «Ένωσης». Ο Χρήστος Ζούπας, ο Γιώργος Τρόντζος, ο Λάκης Τσάβας, μαζί με τον σπίκερ του έπους του ’68, Βασίλη Γεωργίου, θα προαναγγείλουν τον ημιτελικό της ΑΕΚ με την ισπανική Μούρθια (στις 21:30). Νωρίτερα (στις 18:30) θα αναμετρηθούν η Μονακό με τη Λούντβιχσμπουργκ.

Τους αγώνες μεταδίδουν ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Στην ανάλυση των φάσεων και στο σχολιασμό των αγώνων, ο προπονητής Γιώργος Κετσελίδης. Στα ρεπορτάζ θα είναι ο Κώστας Σωτηρίου, ο Γιάννης Νάτου, η Κατερίνα Αναστασοπούλου και ο Νίκος Γκομώλης.