Φιλίτσα Καλογεράκου: «Γνώριζαν τις καταστάσεις και τις συγκάλυπταν»

Φιλίτσα Καλογεράκου

«Παλιότερα είχα αρνηθεί να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί είχα ακούσει όλα αυτά που κυκλοφορούσαν», λέει η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου, τονίζοντας πως κάποιοι παραγωγοί τα γνώριζαν όλα, αλλά δεν μιλούσαν για να μην χάσουν το πρώτο τους όνομα.

«Κάποιοι από αυτούς που λένε ότι συμπάσχουν με τον Φιλιππίδη, τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη έχουν παιδιά και πρέπει να διατυπώνουν καλύτερα τις σκέψεις τους. Πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας με ασφάλεια.

Μεγαλοπαραγωγοί γνώριζαν καταστάσεις και τις συγκάλυπταν, γνώριζαν και δεν μιλάγανε. Αυτοί θα πρέπει να ενδιαφερθούν και για τους άλλους ηθοποιούς που πάνε για το μεροκάματο, και όχι μόνο για τα πρώτα ονόματα», είπε αρχικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είπε στη συνέχεια: «Έχω κινηθεί νομικά, αλλά ο δικηγόρος μου δεν με αφήνει να τοποθετηθώ δημόσια. Παλιότερα είχα αρνηθεί να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί είχα ακούσει όλα αυτά που κυκλοφορούσαν».