Φίλιππος Σοφιανός: «Μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ»

Φίλιππος Σοφιανός

"Η πατριαρχική, μάτσο αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει"

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε σήμερα ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

«Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού: στις τράπεζες, στον δημόσιο τομέα, στους δημοσιογράφους. Μην κοιτάς που δεν ακούγονται» ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να καταλήξουμε σε έναν στοιχειώδη κώδικα δεοντολογίας. Η πατριαρχική, μάτσο αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει. Βέβαια, μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ. Μη φτάσουμε σε ένα σημείο που θα σε κοιτάξω κάπως περίεργα και θα μου πεις μου την πέφτεις«.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους 4 γάμους που έχει κάνει. «Δεν είναι ότι μου αρέσει το event του γάμου, μου αρέσει η οικογένεια, η θαλπωρή. Πες το κατάλοιπο του πατέρα που δεν είχα από πολύ μικρός; Πάντα κυνηγούσα την οικογένεια, την ήθελα. Τα αποκαθιστούσα τα κορίτσια πάντα».