Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα ο γάμος του γιου μου»

Φιλαρέτη Κομνηνού

Όσα είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και στο MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε, μέσα σε όλα, να μην αναφερθεί στον γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία».

«Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο Πάνο Βλάχο και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου».

 

«Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι»