Φιλαρέτη Κομνηνού: «Πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο Παρίσι»

Φιλαρέτη Κομνηνού

"Είχαμε εντελώς τέτοια σχέση" ομολογεί η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, η Φιλαρέτη Κομνηνού συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση με τον Ανδρέα Βουτσινά αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία από το μακρινό παρελθόν.

ήμουν πολύ μικρή τότε για να έχω απαιτήσεις από τον Ανδρέα Βουτσινά. Απλώς η σχέση μας στηριζόταν σε αυτό το συγκρουσιακό στοιχείο. Ας πούμε, μια φορά μου ζήτησε να κόψω τα μαλλιά μου κοντά και εγώ είχα λίγο το φετίχ με τα μακριά μαλλιά από μικρό παιδί. «Έλα μωρέ τώρα, δεν μπορώ! Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα στην Επίδαυρο, έχω λίγο το σύνδρομο του Σαμψών» του είπα, με ρώτησε τι είναι αυτό και του απάντησα πως «νομίζω ότι θα χάσω τη δύναμη μου». «Καλά, εντάξει, θα βάλουμε μια περούκα τώρα και τελείωσε» μου είπε. Εξάλλου είναι και οι αποστάσεις τεράστιες στην Επίδαυρο».

«Μου το έκανε όμως χατίρι. Έτσι και γω μετά από κάποιους μήνες, όταν για προσωπικούς λόγους πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα μέσα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο σπίτι του στο Παρίσι. «Η κουρά έγινε, ιδού και τα πειστήρια» έγραφε από πάνω ο φάκελος. Είχαμε εντελώς τέτοια σχέση».

«Θυμάμαι ότι με παίρνει τηλέφωνο, που τότε δεν ήταν εύκολα γιατί κόστιζαν οι υπεραστικές κλήσεις, για να μου πει: «Είσαι τρελή! Είσαι μάγισσα! Άνοιξα τον φάκελο και γέμισε το σπίτι μου από τις τρίχες σου». Για να κλείσω αυτή την ιστορία όταν πια έφυγε από τη ζωή και πήγε ο γιος του στο σπίτι του να μαζέψει τα πράγματα του, βρήκε αυτόν τον φάκελο. Τον είχε κρατήσει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Φιλαρέτη Κομνηνού.