Φεύγει από τον ΑΝΤ1! Έκλεισε στο Open!

ANT1

«Πέρυσι υπήρχε πρόβλημα με το πρόγραμμα στον ΑΝΤ1.»

Έπειτα από 28 μέρες στο Σαν Χοσέ όπου έκανε γυρίσματα, ο Νίκος Κολώνης επέστρεψε στην Ελλάδα και αποκάλυψε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για ποιο κανάλι προορίζονται. «Για το Open tv! Κλείσαμε. Περίπου μετά το Πάσχα, ξεκίνησε μια κουβέντα με τον ΑΝΤ1 και με τον Τζώρτζη Ποφάντη που είναι ο διευθυντής προγράμματος για να κάνουμε κάτι καλοκαιρινό. Εγώ δεν ήθελα κάτι καλοκαιρινό γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ από τα γυρίσματα. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε η Ράλλη με τον Αναδιώτη. Εκείνη την ώρα.

Μετά με κάλεσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου λέει θέλω το Celebrity Travel στο Epsilon. Το είχα κανονίσει. Είχα δώσει τα χέρια πριν. Αλλά έφυγα για γυρίσματα και δεν ήξερα αν θα είμαι στον ΑΝΤ1 ή στο OPEN, το ζύγιζα.

Τον ΑΝΤ1 τον αγαπώ πολύ γιατί είναι και εκεί όλοι φίλοι μου. Όμως πέρυσι υπήρχε πρόβλημα με το πρόγραμμα. Όλοι το ξέρουν αυτό, δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Εγώ είχα τρέιλερ, δεν ήξερα τι ώρα παίζω. Δεν είναι ψέμα. Έκανα κάποιο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά δεν τα βρήκαμε για τώρα. Είπα δεν μπορώ να περιμένω, θα πάω στο OPEN», είπε ο Νίκος Κοκλώνης Στη Φωλιά των Κου Κου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!