Φελίσια Τσαλαπάτη: «Ποια είμαι εγώ που θα πω τι θα αποφασίσει το κανάλι;»

Φελίσια Τσαλαπάτη

"Η εμπειρία μου είναι τόσο που να μη μου επιτρέπεται να έχω άποψη για κάτι τέτοιο", ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Στη Μένια Κούκου και την κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζεται στο ΟΡΕΝ, μετά το τέλος του Καλοκαίρι Yes στο οποίο συμμετείχε.

«Το άκουσα σήμερα και στεναχωρήθηκα λίγο, ότι «γύρισα τη μπιφτέκα» για τη Ναταλία Κάκκαβα. Βασικά, θύμωσα και λίγο. Προφανώς και με ενοχλεί εάν με βάζουν σε ένα θέμα ενώ δεν έχω πάρει κάποια θέση», παραδέχεται η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Ποια είμαι εγώ που θα πω κάτι που θα αποφασίσει το κανάλι; Το κανάλι θα αποφασίσει ακόμα και για μένα. Η εμπειρία μου είναι τόσο που να μη μου επιτρέπεται να έχω άποψη για κάτι τέτοιο. Δεν θα μπορούσα να κρίνω τη Νάταλι Κάκκαβα σαν επιλογή του σταθμού. Πόσο μάλλον όταν είναι μία γυναίκα που έχει την εμπειρία που εμείς δεν έχουμε», συμπληρώνει η παρουσιάστρια αμέσως μετά.

«Εμείς τώρα το βρίσκουμε, μακάρι να έχουμε συνέχεια σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε μία ΟΡΕΝ παρέα, μακάρι ό,τι προσθήκη σκεφτεί το κανάλι να είμαι εκεί για να το ζήσω. Πιστεύω ότι κανείς δεν θα είχε πρόβλημα εάν η Ναταλί Κάκκαβα έπαιρνε τα ηνία της παρουσίασης», ξεκαθαρίζει η Φελίσια Τσαλαπάτη σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλά εγώ και η Μαριάντα. Δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα», σημειώνει η Φελίσια Τσαλαπάτη.