Φελίσια Τσαλαπάτη: «Όταν πιέζεις τις καταστάσεις, δεν θα σου έρθουν όπως τις θες»

Φελίσια Τσαλαπάτη

"Κανείς δεν περίμενε πως θα υπάρχει αυτή η αναμπουμπούλα" ομολογεί η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Για το θρίλερ που επικρατεί γύρω από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN μίλησε η Φελίσια Τσαλαπάτη όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχθηκε πως διατηρεί την ελπίδα να είναι παρούσα στη νέα εκπομπή.

Ειδικότερα, η Φελίσια Τσαλαπάτη δήλωσε πως «πραγματικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την εκπομπή. Είναι λίγο σίριαλ. Δηλαδή και εμένα μου στέλνουν άρθρα, αποσπάσματα από εκπομπές, κάθε μέρα ακούγεται και κάτι καινούργιο, καινούργια ονόματα. Ας ελπίσω εγώ να είμαι μέσα σε αυτό. Δεν ρωτάω».

«Προφανώς και με απασχολεί να γνωρίζω αλλά πιστεύω πως, όταν πιέζεις τις καταστάσεις, δεν θα σου έρθουν όπως τις θες. Δηλαδή όταν έχεις δείξει ένα δείγμα του χαρακτήρα σου, θεωρώ ότι το να πιέσεις δεν βοηθάει κανέναν».

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα (σ.σ. για τα δοκιμαστικά που γίνονται). Εμένα μου αρκεί να είμαι ο εαυτός μου και θέλω να είμαι σε μια παρέα όπου θα είμαι αυτό που αισθάνομαι. Δηλαδή αν αισθανθώ ότι χάνω εμένα, θα με ενοχλήσει. Όλα τα υπόλοιπα όμως πραγματικά δεν με ενοχλούν» συμπλήρωσε, επίσης, η Φελίσια Τσαλαπάτη στην κάμερα του Alpha. «Νομίζω ότι κανένας δεν περίμενε πως θα υπάρχει αυτή η αναμπουμπούλα. Θεωρούσα ότι αυτό το διάστημα μέχρι, πρώτο ο Θεός, να ξεκινούσαμε, θα ήταν λίγο πιο ήσυχο και ξεκούραστο. Μακάρι να είμαστε πάλια μια δεμένη παρέα γιατί μετράει να πηγαίνεις με χαμόγελο στο περιβάλλον της εργασίας σου».