Φαβορί η Σουηδία και η Ιταλία στον Stoiximan.gr

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision έφτασε και θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στις 22:00 με πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια την Κύπρο και την Ελλάδα να διαγωνίζονται στα τελικά της Eurovision μαζί.

Ο Κύπριος τραγουδιστής Γιάννης Καραγιάννης θα εμφανιστεί στην 11η θέση με την Ελλάδα να εμφανίζεται στην 15η.

Λίγες πιθανότητες φαίνετε να υπάρχουνε για την Ελλάδα με την Μαρία Ελένη Κυριακού και το One Last Breath για να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τον διαγωνισμό. Παρόλα αυτά παρατηρούμε σε μία από τις πολλές ειδικές αγορές που έχει ο Stoiximan.gr για τον τελικό παρατηρούμε πως το τραγούδι της νικήτριας του The Voice είναι σε απόδοση 5.00 για να βγει πρώτο από όλες τις Βαλκανικές χώρες. Όσο για τον νικητή, αυτός από ότι φαίνετε θα παιχτεί ανάμεσα στην Σουηδία, Ιταλία, Ρωσία και Αυστραλία χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Η Σουηδία με απόδοση 2,65 και η Ιταλία με 3,50 είναι στις πρώτες θέσεις με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούνε από πολύ κοντά. Στον Stoiximan.gr οι παίκτες που ενδιαφέρονται για τον θεσμό της Eurovision μπορούνε να παίξουνε ζωντανά στην ώρα του διαγωνισμού ενώ θα υπάρχουνε ειδικές αγορές για όλες τις χώρες.