«Fast and Furious 8»: Ποιος κούκλος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία;

Το ανακοίνωσε μέσα από τα social media!

Ο Scott Eastwood, ο κούκλος γιος του Clint Eastwood, ετοιμάζεται να βρεθεί πίσω από το τιμόνι για τις ανάγκες του “Fast and Furious 8”. Ο ίδιος ανακοίνωσε τα νέα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ότι δηλαδή αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Vin Diesel, της Michelle Rodriguez και του Tyrese Gibson.

«Είναι δύσκολο να βάλω σε λέξεις το πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το επόμενο Fast and Furious. Για μένα είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά ταινιών, είναι κληρονομιά. Αυτοί οι υπέροχοι ηθοποιοί είναι για τόσο καιρό μαζί που έχουν γίνει οικογένεια. Ανυπομονώ να συμμετέχω.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα και μερικά στοιχεία του χαρακτήρα που θα υποδυθεί «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά θα υποδυθώ έναν νέο χαρακτήρα ο οποίος δρα υπο τον Kurt Russell στην ταινία, κάτι για το οποίο ο 30χρονος Scott είναι ενθουσιασμένος μιας ο ήρωας της παιδικής του ηλικίας.
Επιπλέον ο Eastwood έχει ιδιαίτερη σχέση με τη σειρά ταινιών καθώς ήταν καλός φίλος του Paul Walker που σκοτώθηκε το 2013. «Κάναμε μαζί σερφινγκ, ταξιδεύαμε και ήταν μια φιγούρα που έδωσε έμπνευση στη ζωή μου. Ήταν σαν τον μεγάλο μου αδελφό».