Φάρμα: Βγήκε ο πιο δημοφιλής παίκτης και ξέσπασε σε δάκρυα

Φάρμα

Και ο πιο δημοφιλής παίκτης στη Φάρμα είναι ο...

Για πρώτη φορά στη «Φάρμα» το τηλεοπτικό κοινό αποκτά ενεργό ρόλο, ψηφίζοντας τον αγαπημένο του παίκτη και χαρίζοντας του ασυλία για μια ολόκληρη εβδομάδα. Έτσι, αμέσως μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης προχώρησε στην σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 σημείωσε προς του διαγωνιζόμενους πως «πλέον στη Φάρμα υπάρχει μια καινούργια διαδικασία για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πλέον το τηλεοπτικό κοινό μπαίνει μέσα στη Φάρμα και μπορεί να επηρεάσει την πορεία της ομάδας. Πως; Με την ψηφοφορία του πιο δημοφιλούς παίκτη για τη συγκεκριμένη εβδομάδα. Έφτασε η ώρα να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα».

«Ο δημοφιλέστερος παίκτης για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, ο οποίος δεν μπορεί να επιλεγεί στη θέση του υπηρέτη αλλά ούτε και στη θέση του μονομάχου έχοντας ασυλία είναι… ο Στράτος Τζώρτζογλου». Η χαρά του αγαπημένου ηθοποιού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής!

«Ειλικρινά δεν το πιστεύω! Με όλη μου την καρδιά σας αγαπώ, σας ευχαριστώ που μου δείξατε αυτή την αγάπη… Δεν το πιστεύω… Σας λατρεύω και σας αγαπώ» πρόδωσε συγκινημένος ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Μιλώντας, μάλιστα, στην κάμερα της Φάρμας ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως του ήρθαν δάκρυα στα μάτια και ρίγη συγκίνησης τον διαπέρασαν…