Φάρμα: Συμπληρώθηκε η τελική 8αδα μα ένας «έσπασε» και έμεινε εκτός

Φάρμα

Ποιος παίκτης αποχώρησε από τη Φάρμα;

Στην τελική ευθεία έχει μπει πια, για τα καλά, η Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ενώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του STAR, έμελλε να μάθει το τηλεοπτικό κοινό ποιοι είναι οι παίκτες που θα αποτελέσουν την τελική 8αδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, στον… τάκο αυτή τη φορά βρέθηκαν o Άλκης και ο Χρήστος. Έτσι, οι δυο άνδρες κλήθηκαν να τα δώσουν όλα στον αχυρώνα προκειμένου να παραμείνουν στη Φάρμα και να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν, ακόμα και το μεγάλο έπαθλο, τις επόμενες ημέρες.

Το εισιτήριο όμως για την συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης, ύστερα από μια σειρά σκληρών δοκιμασιών, είχε ένα όνομα. Κι αυτό ήταν του Άλκη, μιας και ο Χρήστος δεν κατόρθωσε να αντέξει μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να είναι εκείνο που αποχώρησε από την Φάρμα… μια στροφή πριν την τελική 8αδα!

«5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα κράτησε αυτή, η τελευταία, δοκιμασία. Τόσο καταφέραμε, Χρηστάρα, να κρατήσουμε τον ζυγό ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να δώσει στη συνέχεια τον λόγο στον Χρήστο, η στάμνα του οποίου έσπασε σαν ένδειξη πως αποχωρεί στη στιγμή τούτη από την Φάρμα του STAR.

«Έκανα ότι μπορούσα. Κάποια στιγμή όμως δεν ένιωθα την πλάτη μου, δεν ένιωθα τους ώμους μου. Στην αρχή ήμουν κομπλέ αλλά κάποια στιγμή κουνήθηκα κάπως, μου γλίστρησε ο ζυγός και πήγε πιο κάτω. Ήμουν πάρα πολύ περίεργα. Έδωσα ότι μπορούσα για να κάτσω αλλά, αν καθόμουν κι άλλο, πιστεύω πως θα τραυματιζόμουν οπότε δεν γινόταν να κρατηθώ άλλο» ομολόγησε ο Χρήστος Γκυζέλης.