Φάρμα: Συγκλονισμένος ο Γιαννακίδης μαθαίνει live ότι η γυναίκα του είναι για τρίτη φορά έγκυος

Φάρμα

"Είναι τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει κάνει η γυναίκα μου. Νιώθω ευλογημένος", είπε ο φιναλίστ του παιχνιδιού με δάκρυα στα μάτια.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό απόψε (20/12) στη Φάρμα. Στον ημιτελικό του reality επιβίωσης του Star οι δύο εναπομείναντες φιναλίστ ήρθαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη: την επίσκεψη των αγαπημένων τους προσώπων στο αγρόκτημα του παιχνιδιού.

Προηγουμένως οι 3 παίκτες κλήθηκαν να διασχίσουν κούνιες, που αν και θυμίζουν πολύ το «Δύσβατο Μονοπάτι», αποδείχθηκαν πολύ πιο απαιτητικές. Στόχος τους ήταν να συλλέξουν είκοσι τσουβάλια από τα καλάθια, που βρίσκονταν ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρουν στο καλάθι, που είχε τοποθετηθεί στον τερματισμό.

Αντοχή, ταχύτητα, δύναμη και πείσμα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά αυτής της δοκιμασίας και οι τρεις καλύτεροι παίκτες στη Φάρμα φάνηκε πως τα διαθέτουν με το παραπάνω. Παρά τις αντιξοότητες, οι τρεις άντρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως μόνο δύο από αυτούς κατάφεραν να μεταφέρουν πρώτοι τα τσουβάλια και ήταν αυτοί που προκρίθηκαν στον αυριανό Μεγάλο Τελικό.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γιαννούλα, ο Αλέξανδρος Τέλλιος και ο Γιώργος Γιαννακίδης επέτρεψαν στο αγρόκτημα για να ξεκουραστούν και να μαζέψουν δυνάμεις για την τελική αναμέτρηση. Ωστόσο, ενώ γευμάτιζαν, ένα χτύπημα στην πόρτα ήρθε να τους ταράξει. Ανοίγοντας, αντίκρισαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έπεσαν με δάκρυα στην αγκαλιά τους.

Τον Γιώργο Γιαννακίδη επισκέφτηκαν η γυναίκα, ο κουνιάδος και οι δύο του κόρες, οι οποίες του επιφύλασσαν μία έκπληξη. Ποια ήταν αυτή; Ένα τεστ εγκυμοσύνης που αποδείκνυε πως η σύζυγός του είναι για τρίτη φορά έγκυος!

«Θα έχουμε κι άλλο μωρό», του είπε η μία από τις δύο του κόρες, με τον φιναλίστ στη Φάρμα να ξεσπά σε κλάματα.