Φάρμα: Συγκίνησε ο Στράτος Τζώρτζογλου με το γράμμα του

Φάρμα

Φάρμα - Ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε πρώτο υποψήφιο αρχηγό αλλά εξέφρασε και τα συναισθήματά του για τους συμπαίκτες του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από την Φάρμα κι ήδη η απουσία του είναι αισθητή ανάμεσα στους παίκτες.

Ο ηθοποιός κατά την αποχώρησή του έπρεπε να υποδείξει κι αυτόν που προτείνει για επόμενο αρχηγό αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί αφού μίλησε τρυφερά για τους πρώην συμπαίκτες του. Τα λόγια του στο γράμμα δημιούργησαν μία συγκινητική ατμόσφαιρα: ¨Ποιος θα με άκουγε αν φώναζα από τις στρατιές των αγγέλων; Είστε άγγελοι, να το θυμάστε πάντα. Φτάνει να το πιστεύετε και να έχετε δύναμη. Συνέχεια κάθε στιγμή της ψυχής σας, η καρδιά σας το ψιθυρίζει. Να περιμένετε να ξεδιπλωθεί το θαύμα της ζωής. Πρέπει να πιστεύετε σε αυτά για να γίνονται. Σας αγαπώωω και προτείνω για αρχηγό σας έναν από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσα σας κι αυτός είναι η Φένια». Η τελευταία μάλιστα συγκινήθηκε με τα τρυφερά λόγια του Στράτου και ζήτησε να κρατήσει το γράμμα του.

Έπειτα στην ψηφοφορία, δεύτερος υποψήφιος αρχηγός καθορίστηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, που μονομάχησε με την Φένια Τσικιτίκου για την αρχηγία της εβδομάδας. Νικήτρια αναδείχθηκε η Κυριακή.