Φάρμα: «Σκάστε, η βραδιά είναι για εμάς» – «Μπήκα πάλι στη μαύρη λίστα»

Φάρμα

Μάλλον δεν τα κατάλαβαν καλά η Πηνελόπη και ο Γιώργος στη Φάρμα...

Την επόμενη… νύχτα της δοκιμασίας έπρεπε να διαχειριστούν οι δυο ομάδες στη Φάρμα όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε την Πέμπτη στις οθόνες μας μέσα από το STAR. Έχοντας κερδίσει το σπίτι η γαλάζια ομάδα περίμενε από την πράσινη να της αδειάσει τα κρεβάτια προκειμένου να μετακομίσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Έχοντας όμως την γνώση πως θα πρέπει να κοιμηθούν στη σκηνή, οι Πράσινοι ζήτησαν από τους αντιπάλους τους να μην μεταφέρουν όλα τα πράγματα μέσα στη νύχτα αλλά τα απολύτως απαραίτητα. Κάτι όμως που, λόγω της έντασης του αγωνίσματος πιθανότατα, η Πηνελόπη Ορφανουδάκη και ο Γιώργος Τσάμης ούτε αντιλήφθηκαν σωστά ούτε και είδαν με καλό μάτι.

«Κάτι ακούω… Η πρόταση ήταν να κάτσουν άλλο ένα βράδυ για να μη μεταφέρονται βραδιάτικα; Να μείνουν τα πράγματα; Δεν κατάλαβα ακριβώς! Και εγώ απευθείας είπα «σήμερα» οπότε νομίζω ότι έχω μπει στη μαύρη λίστα ξανά» τόνισε αρχικά η 35χρονη οδηγός ταξί στην κάμερα στη Φάρμα της Πέμπτης. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω ούτε μία ώρα ακόμα στη σκηνή».

«Οπότε στα άτομα, που το πρότειναν, θα τους έλεγα απλά: Σκάστε, σήμερα η βραδιά είναι για εμάς και νομίζω ότι μας αξίζει να κοιμηθούμε στο σπίτι» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο 36χρονος ηθοποιός στη Φάρμα.