Φάρμα – Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση τους: «Απαιτώ σεβασμό, θα τον βάλω στη θέση του όπως πρέπει»

Φάρμα

"Είσαι τουρίστας, ρε φίλε; Καταλαβαίνεις τι γίνεται;" ρώτησε έντονα ο Χρήστος τον Γιώργο στη Φάρμα.

Σε ανεβασμένους τόνους, για μια ακόμα φορά, στη «Φάρμα» κινήθηκε η κουβέντα ανάμεσα στον Χρήστο και τον Γιώργο στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του STAR. Αφορμή βεβαίως στάθηκαν οι καθημερινές δουλειές τις οποίες ο ένας ζητούσε να του δείξει ο άλλος και ο… άλλος δεν δέχεται παράπονα.

Ειδικότερα, μεταξύ πλήθους καρφιών, ο Γιώργος έμοιαζε να «πυροβολεί» λεκτικά τον συμπαίκτη του με ιδιαίτερη επιμονή. Τώρα μου κάνεις παράπονα ότι δεν σου είπα για τις τροφές. Όμως σου είπα 3/4 βρώμη. Ξέρεις τι είναι η βρώμη; Αν ξέρεις, τότε γιατί με κοιτούσες σαν εξωγήινος; Στο έδειξε η Μαρία οπότε δεν ήξερες. Είσαι τουρίστας, ρε φίλε; Καταλαβαίνεις τι γίνεται; Άμα είσαι τουρίστας, μη δυσκολεύεις τώρα εμένα».

«Θα σε κάνω εγώ αγρότη; Γιατί, στο χρωστάω;» αναρωτήθηκε, σε έντονο ύφος, ο Γιώργος για συμπληρώσει λίγο αργότερα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης τα εξής. «Δεν χάνω την υπομονή μου, καθόλου. Έχω αυτοσυγκράτηση πάρα πολλή σαν Γιώργος αλλά βλέπω ένα άτομο που δεν ξέρει να μιλάει. Άμα αρχίσω να ειρωνεύομαι, δεν θα έχω συζήτηση. Δεν χρειάζεται να ειρωνευτώ κανέναν αλλά απαιτώ σεβασμό. Κι όταν τον απαιτώ, τον απαιτώ. Άμα δεν το καταφέρνει, θα τον βάλω εγώ στη θέση του όπως πρέπει».

«Έχει ξεκινήσει τώρα μια επίθεση. Δεν μπορούσε να κάνει διάλογο καθόλου, με έλεγε τουρίστα που… ξέρω ότι είμαι τουρίστας εδώ, δεν ήρθα ξέροντας να αρμέγω και τι πρέπει να φάει το κάθε ζώο, εδώ τα βλέπω. Δεν το ‘παιξα αγρότης και ξερόλας» ομολογεί, με τη σειρά του, ο 30χρονος επιχειρηματίας Χρήστος στη «Φάρμα» της Τετάρτης.