Φάρμα: Ποιος βγήκε δημοφιλέστερος παίκτης και πήρε την ασυλία;

Φάρμα

Η αδυναμία του κοινού στη Φάρμα θεωρείται δεδομένη...

Στον αχυρώνα βρέθηκε ξανά ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης στη Φάρμα, στο επεισόδιο της Παρασκευής, προκειμένου να ανακοινώσει τον δημοφιλέστερο παίκτη για αυτή την εβδομάδα.

Την περασμένη, για πρώτη φορά, είχε αναδειχθεί ο πλέον δημοφιλής του τηλεοπτικού κοινού παίκτης ο Στράτος Τζώρτζογλου. Αυτή τη φορά, όμως, το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα σε τέσσερις.

Ο δημοφιλέστερος, ωστόσο, αυτών ήταν… εκ νέου ο αγαπημένος ηθοποιός! «Πω πω… Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και όλη μου την ψυχή! Πραγματικά η αγάπη του κοινού, όχι με συγκινεί, αλλά δεν την είχα ποτέ αυτή τη χαρά! Χρόνια δηλαδή κάνω θέατρο, αλλά να σου δίνουν την αγάπη με τέτοια ζέση για δεύτερη φορά και να συνδυάζεται με όλη την ομάδα που με αγαπάνε και τους αγαπάω όλους είμαι ευτυχισμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μια έκρηξη ευαισθησίας.

«Θα σου πω εγώ τι πιστεύω γιατί πολλά μπορούμε να πούμε για τον Στράτο Τζώρτζογλου, καλά και κακά, κανείς δεν μπορεί να πει όμως ότι ο Στράτος δεν είναι αυθεντικός» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Έτσι, για μια ακόμα εβδομάδα στη Φάρμα, ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι καθ’ όλα ασφαλής!