Φάρμα: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για το φαγητό – «Νταϊλίκια και αυταρχισμό όχι σε μένα» – «Γιατί τι θα κάνεις;»

Φάρμα

Ανέβηκαν οι τόνοι για τις προμήθειες στο reality περιπέτειας του Star.

Το μοίρασμα των προμηθειών και οι απαιτούμενες ποσότητες ανά άτομο στάθηκε η αφορμή να ανέβουν οι τόνοι στη Φάρμα. Ο Γιώργος Γιαννακίδης εξέφρασε την επιθυμία του να χαρίσει στην πράσινη ομάδα ένα μέρος του φαγητού ως ανταπόδοση, ενώ ο Γιώργος Τσάμης είχε τις αντιρρήσεις του.

«Εγώ επειδή το θέλω, θέλω να δώσω ένα βάζο γλυκό του κουταλιού στα παιδιά. Κάποιοι είναι αναίσθητοι, πονηροί, φαταούλες και κοιτάνε την πάρτη τους. Η Έλενα έχει φάει σήμερα πιο πολύ από όλους τους παίκτες της ομάδας χωρίς να κουνηθεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννακίδης στους συμπαίκτες του.

«Εγώ θα έλεγα να μοιραστούν όλα δια του 7 και μετά ο καθένας να δώσει ό,τι θέλει», απάντησε ο Γιώργος Τσάμης.

«Ξέρεις τι σημαίνει ομάδα; Να μην εκμεταλλεύεσαι και να μη ζεις σε βάρος άλλων. Αν δεν ήμουν εγώ σήμερα, δεν θα έτρωγες τίποτα από αυτά», ανταπάντησε ο Γιαννακίδης, ανεβάζοντας τους τόνους στη Φάρμα.

«Αυτός ο αυταρχισμός και τα νταϊλίκια όχι σε μένα, εκεί που σε παίρνει. Νταϊλίκια και τραμπουκισμοί όχι σε μένα!», είπε ο Τσάμης με τον Γιαννακίδη να απαντά: «Γιατί τι θα κάνεις; Επειδή έξω από ‘δω δεν σε βλέπω καν, μη νομίζεις ότι εδώ μέσα σε βλέπω».

«Έχω καταλάβει ότι ο Γιαννακίδης λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος της πράσινης ομάδας. Οι αποφάσεις που παίρνει και τις επιβάλλει είναι λόγια της πράσινης, των γειτόνων. Για ποιον λόγο εγώ να συμφωνήσω με αυτό;», τόνισε ο Τσάμης στο προσωπικό του cue στη Φάρμα.