Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε το όνομά της – «Θα την πετάξει έξω, είναι σκυλί μαύρο»

Φάρμα

"Δεν το περίμενε καθόλου, άλλαξε 100 χρώματα και μπήκε κατευθείαν μέσα. Μάλλον ήταν πάρα πολύ σίγουρη. Τώρα η καλύτερη ας μείνει στο σπίτι", σχολίασε η Χριστίνα για την επιλογή της.

Τον δεύτερο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα κλήθηκε να ανακοινώσει η Χριστίνα στους συμπαίκτες της στη Φάρμα. Οι Πράσινοι έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Τετάρτης (29/11) και δυστυχώς το ταξίδι στο αγρόκτημα για έναν από τους παίκτες της ομάδας θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την τελική 10άδα.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε τον λόγο στη Χριστίνα, προκειμένου να ανακοινώσει ενώπιον όλων το όνομα του δεύτερου μονομάχου στη Φάρμα.

«Σκέφτηκα ανάμεσα στη Νάσια και στην Αντωνία, είναι πιο δίκαιο να παίξω με ένα κορίτσι. Σκέφτηκα τις δοκιμασίες, πού μπορεί να με κερδίσει η μία και πού η άλλη. Αν δεν με είχαν βγάλει μονομάχο, θα ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί θα ήθελα να μπούμε και οι 3 γυναίκες στην τελική 10άδα», είπε αρχικά η Χριστίνα.

«Με πολλές πολλές σκέψεις και επειδή η Αντωνία έχει τραυματισμένο πόδι, θα διαλέξω τη Νάσια», συμπλήρωσε με τη δεύτερη μονομάχο να «παγώνει» στο άκουσμα του ονόματός της, δείχνοντας ωστόσο ψύχραιμη.

«Νομίζω ότι η Χριστίνα είναι σκυλί μαύρο, είμαι σίγουρος ότι τη Νάσια θα την πετάξει απ’ έξω. Εγώ δεν θα ξεπροβοδίσω βέβαια καμία από τις δύο», σχολίασε στο προσωπικό του cue στη Φάρμα ο Γιώργος Γιαννούλας.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι εν τέλει στη 10άδα και η Χριστίνα δεν φάνηκε χαζή. Κατάλαβε λίγο ότι ακόμα και να με γλείφει ο άλλος, εγώ δεν ψαρώνω», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Αντωνία.

«Η Νάσια έχει πάθει σοκ όταν άκουσε το όνομά της. Δεν το περίμενε καθόλου, άλλαξε 100 χρώματα και μπήκε κατευθείαν μέσα. Δεν έκατσε καν να μιλήσουμε, ήθελα να της δώσω το χέρι. Μάλλον ήταν πάρα πολύ σίγουρη. Τώρα η καλύτερη ας μείνει στο σπίτι», σχολίασε η Χριστίνα, μία εβδομάδα πριν την τελική 10άδα στη Φάρμα.