Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης ήρθε εκτάκτως και «πάγωσε» τους πάντες

Φάρμα

Όταν ο παρουσιαστής στη Φάρμα... κόβει το αίμα στους παίκτες!

Μια απρόσμενη, νυχτερινή επίσκεψη παρακολουθήσαμε να έχουν οι διαγωνιζόμενοι στη Φάρμα το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκη Τανιμανίδη που μπήκε απρόσμενα στο σπίτι… παγώνοντας κυριολεκτικά τους πάντες!

«Μπορώ να σας έχω για λίγο μέσα στο σπιτάκι σας; Έγινε κάτι έκτακτο! Λοιπόν, έρχομαι εδώ εκτάκτως γιατί πρέπει να μιλήσουμε για κάτι. Ήρθα εδώ για κάτι έκτακτο, κάτι που αφορά τον αρχηγό. Μάνο, αυτή την φορά είσαι εσύ αρχηγός και σας είχα πει από την αρχή πως ο αρχηγός έχει ευθύνες, προνόμια, αποφασίζει και είναι αυτός που αποφασίζει την πορεία του παιχνιδιού».

«Εκτός από τα προνόμια, λοιπόν, ο αρχηγός έχει και ευθύνες τις οποίες και έχεις αναλάβει. Για αυτό, επειδή είναι αρκετές οι ευθύνες και όσο περνούν οι εβδομάδες δυσκολεύουν κιόλας, σήμερα… σου φέρνω ένα δώρο! Γιατί έχετε και προνόμια σαν αρχηγοί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στη Φάρμα.

Αμέσως μετά, όμως, έχοντας τα βλέμματα των διαγωνιζόμενων καθηλωθεί, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλοντας να δώσει τέλος στο θρίλερ και να τους ομολογήσει πως τους έκανε πλάκα! «Τι έγινε ρε παιδιά; Αγχωθήκατε! Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι σας θέλω χαρούμενους».

Έτσι, η έκπληξη μόνο θετική ήταν καθώς αφορούσε σε επιπλέον φαγητό τόσο για τον αρχηγό της εβδομάδας, Μάνο Πανταζή όσο και δύο ακόμα συμπαίκτριες του.