Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει έκπληκτος πως ο Ερωτόκριτος αποχώρησε

Σάκης Τανιμανίδης

Παρελθόν από τη "Φάρμα" αποτελεί ο Ερωτόκριτος...

Ολοένα και μειώνονται οι διαγωνιζόμενοι στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 τόσο από τις προγραμματισμένες όσο και από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις. Μία ακόμα, λοιπόν, ήρθε αυτή την εβδομάδα να ταράξει τα νερά στο ριάλιτι επιβίωσης και ο Σάκης Τανιμανίδης κλήθηκε να την ανακοινώσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Παρασκευής, όταν ο παρουσιαστής της «Φάρμας» επισκέφθηκε τους εναπομείναντες διαγωνιζόμενους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου θυμίζεται κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, χθες το βράδυ αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους».

«Έτσι και γω ήρθα σήμερα εδώ και έμαθα ότι είστε ένας λιγότεροι» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ο Εωρτόκριτος, από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση».

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια οι παίκτες της «Φάρμας» για να τοποθετηθούν για τον πρώην συμπαίκτη τους, Ερωτόκριτο…

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι διαγωνιζόμενοι είχαν υπενθυμίσει στον Ερωτόκριτο πως στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν. Τι κι αν προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι οι υπηρέτες έχουν συγκεκριμένο χώρο που κοιμούνται, εκείνος φάνηκε αμετάπειστος.

«Παλικάρι, αποφάσισα να αποχωρήσω» αναφώνησε και… αποχώρησε!