Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε πίσω όλους τους παίκτες – «Έχω δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα 2»

Φάρμα

Γέλια, δάκρυα, αναμνήσεις και μία πρόταση για... βάφτιση στον αποψινό Τελικό.

Βραδιά τελικού απόψε (21/12) στη Φάρμα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε ξανά στον αχυρώνα όλους τους παίκτες της φετινής σεζόν για ένα τελευταίο συμβούλιο γεμάτο αγκαλιές, αναμνήσεις, γέλιο και συγκίνηση.

Για κάποιους οι εντάσεις που προέκυψαν στο παιχνίδι φαίνεται πως είναι περασμένα-ξεχασμένα αλλά για κάποιους άλλους δεν είναι εύκολο να τις παραβλέψουν και να πάνε παρακάτω.

Τι γεύση άφησε στους διαγωνιζόμενους το μαγικό ταξίδι στη Φάρμας; Πως άλλαξε τη ζωή τους η επαφή με τη φύση και τα ζώα; Ποια ήταν η αγαπημένη τους δοκιμασία και τι τους έλειψε περισσότερο από την καθημερινότητα της ζωής τους; Λίγο πριν οι δύο φιναλίστ μπουν στον αχυρώνα για την τελική δοκιμασία, οι αποχωρήσαντες παίκτες πήραν τον λόγο.

«Η ζωή μου έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, όμως πήρα και έδωσα πολλά πράγματα από το παιχνίδι. Προσπάθησα να είμαι ο ίδιος που είμαι και έξω. Ο Αλέξανδρος είναι από τα πιο καλά παιδιά. Όσο για τον Γιαννακίδη… είναι σαν να είμαι εγώ στον τελικό», είπε ο Νίκος Παρλάντζας και δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είναι άνθρωπος, βρήκα αδελφό και χάρηκα πολύ που έχει γιο. Του έκανα και την πρόταση να το βαφτίσω εγώ», πρόσθεσε συγκινημένος ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος.

Από τη δική της πλευρά και προκειμένου να ελαφρύνει το κλίμα, ο Λεωνίδας Κουσόπουλος έδωσε τον λόγο στη Μαρία Περπινι, για να εκφράσει τα συναισθήματά της λίγο πριν το τέλος.

«Ήθελα να κάτσω κι άλλο, δεν το ‘χω ξεπεράσει ακόμα. Αναμένω Φάρμα #2, ελπίζω. Εννοείται ότι θα ξαναδήλωνα, θα ξαναδηλώσω. Βασικά έχω ήδη δηλώσει και δεν το ξέρετε», τόνισε η 52χρονη επιχειρηματίας ενώπιον των υπολοίπων, με τους συμπαίκτες της να ξεσπούν σε γέλια.

«Τρεις μήνες πέρασαν σχεδόν από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε εδώ μαζί. Μας φιλοξένησε αυτό το πανέμορφο τοπίο, ενωθήκαμε με τη φύση, υιοθετήσαμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και οι πρωταγωνιστές στη Φάρμα ήσασταν εσείς. Οπότε και από εμένα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.