Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στο νέο τρέιλερ

Φάρμα

"Ρεύμα δεν έχει και λείπουν δυο κρεβάτια" αναφωνεί, μεταξύ άλλων, παίκτης εισερχόμενος στη Φάρμα.

Προ των πυλών είναι και πάλι η Φάρμα για να εισβάλλει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, αυτή τη φορά μέσω του STAR, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην παρουσίαση. Το βουκολικό ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Κατά τη διάρκεια της ροής του προγράμματος την Πέμπτη, μάλιστα, προβλήθηκε στον αέρα του STAR το νέο τρέιλερ για την «Φάρμα» και το πρώτο της επεισόδιο. Σε αυτό παρακολουθούμε τους νέους παίκτες να εισέρχονται στον χώρο όπου και θα διαμείνουν τους επόμενους μήνες ενώ ο γνωστός σεφ δίνει το σήμα της έναρξης!

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στη Φάρμα καλούνται οι παίκτες να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική. Προκλήσεις όπως ηφροντίδα των ζώων, η καλλιέργεια της γης, η σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!.

Και επίσημα, λοιπόν, η Φάρμα κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο πρόγραμμα του STAR.