Φάρμα – Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε σημάδι το MasterChef: «Με κοιτάει στα μάτια ο Κινέζος, πάω στον Ιωαννίδη»

Φάρμα

Απολαυστική στιγμή στη Φάρμα λίγο πριν τη μονομαχία...

Σε μια απρόσμενη δοκιμασία για την παραμονή στη Φάρμα αναμετρήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, η Νάσια και η Πηνελόπη στο νέο επεισόδιο που ήρθε στις οθόνες μας. Κι αυτό μιας και έπρεπε να σημαδεύσουν με σφεντόνα ορισμένα πιάτα που βρίσκονταν σε απόσταση μπροστά τους.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει μια μικρή επίδειξη στις δυο διαγωνιζόμενες του ριάλιτι επιβίωσης και να αστειευθεί πριν από τη μονομαχία με τους συνεργάτες και καλούς του φίλους από το MasterChef. «Αδέλφια μου, συγγνώμη» αναφώνησε αρχικά ο παρουσιαστής της Φάρμας αντικρίζοντας τους… Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά στην πρώτη σειρά με τα πιάτα.

«Πρώτα θα φάω τον Κινέζο! Λοιπόν, είναι κάποιος που θέλει να ποντάρει στον θείο Λεωνίδα;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ για να… αστοχήσει, όμως, στην πρώτη του προσπάθεια. «Με κοιτάζει στα μάτια ο άλλος και δεν μπορώ».

«Να σας πω κάτι; Με κοιτάει στα μάτια ο Κινέζος, πάω στον Ιωαννίδη» τόνισε, αμέσως μετά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να αστοχήσει εκ νέου και να δώσει συνέχεια στην κανονική ροή της δοκιμασίας αποχώρησης για την Φάρμα το βράδυ της Πέμπτης.