Φάρμα: O Χρήστος έχει μία δεύτερη ευκαιρία να παλέψει

Φάρμα

Φάρμα, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στο Star.

Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 7/12), χωρίς να χάνουν καιρό, οι παίκτες οδηγούνται στον αχυρώνα για το καθιερωμένο συμβούλιο στη Φάρμα. Το κλίμα είναι πολύ καλό, αφού οι δύο μονομάχοι είναι κολλητοί φίλοι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτιέται με ποια λογική χωρίστηκαν σε «πράσινους» και «γαλάζιους» στη δοκιμασία. Συμφωνούσαν, άραγε, όλοι με αυτή την απόφαση;

Ένα ολόκληρο συμβούλιο ασχολείται με τον Γιώργο Τσάμη, σχολιάζοντας, αρχικά, τη στάση του απέναντι στον Χρήστο στην προηγούμενη μονομαχία. Όσο η συζήτηση προχωρά, ανασύρονται θέματα από το παρελθόν, που, απ’ ότι φαίνεται, δεν έχουν ξεπεραστεί. Τελικά, ο Γιώργος Τσάμης είναι ο εαυτός του ή είναι διαφορετικός στη ζωή του εκτός της «Φάρμας»; Γιατί όποια συζήτηση και αν ξεκινήσει, καταλήγει στον Γιώργο Τσάμη;

Ο Άλκης Λαδάς και ο Χρήστος Γκυζέλης είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν. Ο Άλκης έχει παλέψει για να βρίσκεται εδώ και ο Χρήστος έχει μία δεύτερη ευκαιρία να παλέψει και να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στη «Φάρμα». Το γεγονός ότι είναι φίλοι δεν επηρεάζει τη διάθεσή τους να αγωνιστούν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ποιες δοκιμασίες θα επιλέξουν και ποιος θα συμπληρώσει την τελική 8αδα; Μόνο ένας από τους δύο θα συνεχίσει το ταξίδι στη «Φάρμα» και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη και το έπαθλο των 50.000€.

Φάρμα, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στο Star.