Φάρμα – Μύλος έγιναν Έλενα και Χρήστος: «Ρουφιάνα δεν έχεις το δικαίωμα να με λες»

Φάρμα

"Να προσέχεις τα λόγια σου" υπέδειξε η αεροσυνοδός στον συμπαίκτη της στη Φάρμα.

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε το νέο επεισόδιο στη «Φάρμα» το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του STAR. Κι αυτό μιας και η Έλενα ήρθε σε μια σύγκρουση άνευ προηγουμένου με τον Χρήστο όταν οι υπόλοιποι παίκτες επέλεξαν είτε να πάρουν θέση είτε να μείνουν αμέτοχοι.

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αντάλλαξαν λόγια βαριά, κουβέντες σκληρές, που έμοιαζαν να μην μπορούν να ηρεμήσουν με τίποτα την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. «Γύρισες και είπες, ψιθυριστά και πονηρά, «θα μας δίνουνε γάλα». Γύρισε και το είπες! Λοιπόν, άκουσε με λίγο… Όταν μιλάς για μένα και είμαι εδώ, πάλι καλά που δεν μιλάς πάλι πίσω από την πλάτη μου».

«Δεν ντρέπεσαι όταν εσύ ο ίδιος λες ότι «έτσι και δώσεις παραπάνω από τα δυο αβγά, θα πάω να τα σπάσω»; Να σκέφτεσαι εσύ ο ίδιος σαν άνθρωπος, «καλά θα μας δίνουν»; Δεν ντρέπεσαι να το πάρεις; Εγώ, στη θέση σου, θα ντρεπόμουν. Αυτό έχω μόνο να σου πω και τίποτα άλλο! Κελάιδα τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η 37χρονη παίκτρια απευθυνόμενη στον νεαρό επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, όμως, όταν οι δυο παίκτες βγήκαν από το σπίτι της Φάρμας, μια ατάκα του Χρήστου στάθηκε ικανή να κάνει… πυρ και μανία την Έλενα. «Πέταξες το γάλα όλης της ομάδας σου! Εμένα δεν με ενδιαφέρει το γάλα, δεν μου έκανες κάτι. Ούτε επειδή πήγες και το ρουφιάνεψες, πάει να πει ότι εκεί μου έκανες κάτι» δήλωσε ο παίκτης και ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τη συμπαίκτρια του.

«Να προσέχεις τα λόγια σου! Ρουφιάνα δεν έχεις το δικαίωμα να με λες, εγώ λέω την πραγματικότητα πάντα» υπογράμμισε με νόημα εν μέσω της έντονης διαμάχης η Έλενα στη «Φάρμα» της Τετάρτης. «Αν εσύ έχεις τσακωθεί με την αλήθεια, δεν φταίω εγώ φίλε μου. Κατάλαβες; Το κατάλαβες; Η αλήθεια όμως πονάει και θέλει μεγάλο θάρρος για να την λες. Θέλει μεγάλο θάρρος η αλήθεια για να τη λες, το κατάλαβες; Με ανθρώπους όμως σαν εσένα δεν θέλω καμία κουβέντα».

«Κάποια πράγματα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν. Με όλη την έννοια της ανθρωπιάς, όμως, δούναι και λαβείν. Άνθρωποι σαν τον Χρήστο που κοιτάνε μόνο να παίρνουν και όταν είναι να δώσουν, τρέμει το χέρι τους, δεν θέλω όχι τους ξέρω αλλά ούτε και να τους βλέπω μπροστά μου» υπογράμμισε η Έλενα μιλώντας στην κάμερα το βράδυ της Τετάρτης.