Φάρμα: Μονομαχία τιτάνων για την αρχηγία της εβδομάδας

Φάρμα

Συγκινήθηκε η Ειρήνη Κολιδα στη "Φάρμα"!

Γυναικεία υπόθεση αναμένεται να είναι στη «Φάρμα» αυτή την εβδομάδα το κομμάτι της αρχηγίας. Και αυτό καθώς, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρία Τοτόμι που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 με το γράμμα που άφησε πίσω της.

Πιο συγκεκριμένα, το γράμμα «έδειξε» πρώτη υποψήφια αρχηγό για την τρέχουσα εβδομάδα την Μαρία Μιχαλοπούλου για να έχει μια… δεύτερη ευκαιρία να ηγηθεί στη Φάρμα.

Έτσι, οι συγκάτοικοι θα έπρεπε να αποφασίσουν για την γυναίκα που θα βρεθεί σαν αντίπαλος πλάι στην αγρότισσα του GNTM. Και αυτή, με συντριπτική μάλιστα πλειοψηφία, ήταν η Ειρήνη Κολιδά.

Η personal trainer κατόρθωσε να αποσπάσει 9 ψήφους από τους συμπαίκτες της και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της για την εμπιστοσύνη που τις έδειξαν οι υπόλοιποι παίκτες της Φάρμας.

Μένει να δούμε αν, όπως λέει συνεχώς και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, η Ειρήνη Κολιδά ήρθε η ώρα να μας θυμίσει την παλιά Ειρήνη Κολιδά και να πάρει την αρχηγία της εβδομάδας!