Φάρμα: «Λύγισαν» και οι πέτρες στο έπαθλο επικοινωνίας – «Όταν έφυγα έλεγε 4 λέξεις, σήμερα μου είπε πρώτη φορά σ’ αγαπώ»

Φάρμα

"Είναι κάτι που θα ήθελα να το ακούσω από κοντά. Δύσκολο να είσαι μακριά από το απόλυτο που έχεις", εξομολογείται ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είχαν για δεύτερη φορά φέτος οι παίκτες στη Φάρμα. Αμέσως μετά την ένωση των δύο ομάδων, η τελική 10άδα των παικτών κατάφερε να δει και να συνομιλήσει – έστω και μέσω βίντεοκλήσης – με τους συγγενείς που περιμένουν υπομονετικά έξω.

Οι 10 παίκτες κάθισαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον αχυρώνα του αγροκτήματος και είδαν στην οθόνη αγαπημένα συγγενικά τους πρόσωπα, ανταλλάσσοντας κάποιες σύντομες κουβέντες. Όπως ήταν λογικό, η συγκίνηση και τα δάκρυα στις περισσότερες περιπτώσεις περίσσευαν.

Από τις πλέον συγκινητικές στιγμές στη Φάρμα της Δευτέρας (4/12) ήταν η συνομιλία του Νίκου Παρλάντζα με τη σύζυγο και τα παιδιά του αλλά και εκείνη του Γιώργου Γιαννακίδη με την οικογένειά του.

«Όταν έφυγα έλεγε 4 λέξεις: μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά. Σήμερα μου είπε για πρώτη φορά σ’ αγαπώ. Είναι κάτι που θα ήθελα να το ακούσω από κοντά. Δύσκολο να είσαι μακριά από το απόλυτο που έχεις. Για μένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα μου, το στήριγμά μου», εξομολογείται στο προσωπικό του cue στη Φάρμα ο Γιώργος Γιαννακίδης συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.

«Ήταν χαρούμενος ο Γιωργάκης που με είδε, είχε να δει το πρόσωπό μου πολύ καιρό. Έχει μεγαλώσει, έχει γίνει άλλος τόσος», σχολίασε για την περίπτωση του γιου του ο Άλκης.

«Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα κάθε μέρα, λες κι έχω κάνει κάτι κακό. Ένιωσα πολύ καλύτερα που τις είδα, ξέρω ότι είναι καλά, οπότε αυτό μου αρκεί», παραδέχθηκε για τη μητέρα και την αδελφή του ο Γιώργος Τσάμης ξεσπώντας σε κλάματα στο προσωπικό του cue μετά το έπαθλο επικοινωνίας στη Φάρμα.