Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος – «Για μένα προσωπικά είναι μία μάχη»

Φάρμα

Ο νεαρός επιχειρηματίας δεν άντεξε τη συναισθηματική πίεση και "λύγισε" μπροστά στην κάμερα.

Δεύτερη εβδομάδα για τη Φάρμα και οι παίκτες προσπαθούν ακόμη να βρουν τα πατήματά τους και να προσαρμοστούν στα δεδομένα της συμβίωσης στην ελληνική ύπαιθρο. Ήδη το βράδυ της Δευτέρας 2/10 η Γαλάζια Ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ενώ νωρίτερα η Μαρία έχρισε αρχηγό της φάρμας τον Γιώργο στο γράμμα της αποχώρησής της.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 3/10 οι αγρότες αποφάσισαν να ασχοληθούν πιο ενεργά με τον κήπο στη φάρμα, να τοποθετήσουν φράχτες και να φυτέψουν τα πρώτα τους ζαρζαβατικά στο μποστάνι.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Άγγελου και η αδυναμία του να συνεισφέρει στις δουλειές του αγροκτήματος στάθηκε η αφορμή ώστε να ανέβουν οι τόνοι, με τους υπόλοιπους να του ζητούν να πάρει μία οριστική απόφαση, εάν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι.

Την ίδια ώρα, δύσκολες συναισθηματικά στιγμές φαίνεται πως περνάει στη Φάρμα και ο Σπύρος Πολύζος, ο οποίος δεν έκρυψε τη νοσταλγία του για τα οικογενειακά του πρόσωπα και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

«Το να μη βλέπεις την οικογένεια και τα δικά σου πρόσωπα είναι κάτι που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Σήμερα είμαι όλη τη μέρα έτσι γενικά. Το πιο δύσκολο είναι όταν σταματάς να μιλάς με τους αγαπημένους σου, να μαθαίνεις για αυτούς και να τους ακούς», ανέφερε ο 29χρονος επιχειρηματίας.

«Για μένα προσωπικά είναι μία μάχη», εξομολογείται ο Σπύρος Πολύζος στη Φάρμα με δάκρυα στα μάτια.