Φάρμα: Κατέρρευσε η Μαρία μετά τον άγριο καβγά με τη Νάιρα Αλεξοπούλου

Φάρμα

Δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση η παίκτρια στη Φάρμα!

Μια έντονη στιγμή στη Φάρμα της Παρασκευής είχαν η Μαρία Παπαγεωργίου και η Ναϊρα Αλεξοπούλου. Μάλιστα, οι δυο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αντάλλαξαν κουβέντες βαριές.

«Άκου, επειδή μου έχεις σπάσει τα νεύρα, αν ξαναμιλήσεις πίσω από την πλάτη μου για μένα θα γίνει χαμός! Αλήθεια σου το λέω! Σταμάτα να είσαι σπαστικιά! Σταμάτα αλήθεια! Είσαι κομπλεξικιά με σένα και το δείχνεις σε όλους» τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρία Παπαγεωργίου προς τη συμπαίκτρια της στη Φάρμα. Με τη σειρά της, η γοητευτική τραγουδίστρια αποκρίθηκε πως «είσαι γλωσσού! Και πρέπει να μάθεις να μιλάς! Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου γιατί είσαι αγάπη μου πολύ γλωσσού».

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, έχοντας και οι δυο ηρεμήσει, η Μαρία Παπαγεωργίου επέστρεψε και ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά της. «Συγνώμη που σου μίλησα άσχημα» αναφώνησε με τρεμάμενη φωνή για να ξεσπάσει αμέσως σε κλάματα.

Μάλιστα, τόσο η Νάιρα Αλεξοπούλου όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες στη Φάρμα έσπευσαν να την αγκαλιάσουν! Ξέρω ότι είναι καλό παιδί μωρέ αλλά με έβρισε και μίλησε άσχημα» σημείωσε η τραγουδίστρια.