Φάρμα – Η πρώτη αποχώρηση

Φάρμα

Φάρμα - Απόψε στις 21.00.

H πρώτη εβδομάδα στην «Φάρμα» φτάνει στο τέλος της, και ήταν γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκε, αρχικά, 12 παίκτες και τους ετοίμασε ένα παραδοσιακό τραπέζι, με θέα το μαγευτικό Μαίναλο. Πριν καλά – καλά προλάβουν να απολαύσουν το γεύμα και να εγκλιματιστούν, οι παίκτες έλαβαν μέρος στην πρώτη δοκιμασία για την ανάδειξη του αρχηγού, και νικητής ανακηρύχθηκε ο Σπύρος Κοσμάς. Την αμέσως επόμενη ημέρα κατέφθασαν ακόμα 8 παίκτες και οι ισορροπίες ανατράπηκαν.

Δύο ομάδες διαμορφώθηκαν και οι νέοι παίκτες όρισαν αρχηγό επί τόπου, τον Νίκο Παρλάντζα. Η μεν πράσινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει την πρώτη δοκιμασία επάθλου και να εξασφαλίσει τη διαμονή της στο σπίτι, η δε γαλάζια αναγκάστηκε να μετακομίσει στη σκηνή.

Στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας ηττήθηκε η γαλάζια ομάδα και ο αρχηγός της υπέδειξε ως 1ο Μονομάχο τη Μαρία Περπινιά. Οι γαλάζιοι έχασαν και στη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας, με αποτέλεσμα η Μαρία να αναγκαστεί να επιλέξει τον 2ο Μονομάχο από την ομάδα της. Δυσκολεύτηκε να αποφασίσει αλλά τελικά κατέληξε στην Έλενα Καραμβάση. Και οι δύο διανυκτέρευσαν στα Σπιτάκια των Μονομάχων, ώστε να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά.

Η εβδομάδα κλείνει με το Συμβούλιο του Αχυρώνα και τη Μονομαχία Αποχώρησης!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τις δύο Μονομάχους στα δεντρόσπιτα και εκείνες μοιράζονται μαζί του κάποιες σκέψεις τους, σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν.

Η Έλενα Καραμβάση έχει το πλεονέκτημα να διαλέξει τρεις δοκιμασίες για την αποψινή μονομαχία, ενώ η Μαρία Περπινιά δύο, καθώς είχε και το πλεονέκτημα να διαλέξει αντίπαλο. Πέντε θα είναι συνολικά οι δοκιμασίες, που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα! Και οι δύο έχουν το δικαίωμα σε μία μόνο δοκιμασία να επιλέξουν έναν συμπαίκτη τους, για να διαγωνιστεί στη θέση τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στον Αχυρώνα και συζητά μαζί τους για την εμπειρία τους μέχρι τώρα, για τις εργασίες που πρέπει να φέρνουν εις πέρας καθημερινά αλλά και για τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι τόνοι, όμως, ανεβαίνουν, όταν δίνεται ο λόγος στις δύο μονομάχους.

Η ώρα της Μονομαχίας έχει φτάσει! Ποια από τις δύο θα υπερισχύσει; Θα εκμεταλλευτούν το δικαίωμα να επιλέξουν κάποιον συμπαίκτη τους, για να τις αντικαταστήσει; Μόνο μία από τις δύο θα παραμείνει στη «Φάρμα» και θα συνεχίσει να διεκδικεί τη νίκη και το σπουδαίο έπαθλο των 50.000€!

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός:Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής:Green Pixel Productions

#FarmaGR #NeoProgramma #StarChannelTV #Let’sStar